Tots els pobles
EN

Superfícies de vidre cristal·litzat de Marmo

  • https://www.allyquartz.com/upload/product/1640333037626104.jpg
  • https://www.allyquartz.com/upload/product/1640333035271908.jpg
  • https://www.allyquartz.com/upload/product/1640333037433405.jpg

Superfícies cristal·litzades Calacata blanc E Nano Glass per a la part superior de la barra de l'illa de la cuina Vidre minicristall amb aspecte de marbre nano vidre

Informació ràpida

Lloc d'origen:

Xina

Nom de Marca:

Quars aliat

Nombre de model:

Calacata White F Nano llosa de vidre

certificació:

SGS

  • Descripció
  • especificacions
  • sol·licitud
  • Investigació

Detall ràpid:

Marmoglass, fàbrica de Nanoglass, proveïdor, exportador.
Què és Nanoglass (Nano Glass)?
NanoGlass és la nova generació de panells de vidre cristal·litzat i actualitzat des del Marmoglass. Amb la combinació del material Nano amb la pedra natural, després de l'enduriment termostàtic, polit i suavitzat, el material de pedra es produeix amb una densitat i brillantor molt més alta. El super Nanoglass és de material de granit i brillantor de marbre. No radioactiu i respectuós amb el medi ambient, es converteix en un material de construcció decoratiu nou i reutilitzable. Super NanoGlass és el panell de vidre nanocristal·litzat més nou, millora el rendiment de tall i la duresa. I Super Nanostone té una gran reputació al mercat mundial amb la qualitat semblant a la pedra.

Descripció:

Llosa super blanca, taulell de vidre nanocristal·litzat d'alta duresa utilitzat al laboratori d'enginyeria
Nano microlite es compon de nanomaterials amb pedra natural, pigment natural per fosa al buit o composició de polímer farcit de minerals, superfície de modelat o material de tauló sòlid (d'ara endavant, entitats), és una mena d'elements no radioactius, respectuós amb el medi ambient, reutilitzable verd decoració d'edificis nous materials.
Nano microlite va resoldre els inconvenients del material de pedra natural més gran: radioactiu, no causarà danys al cos humà. Per afegir material de pedra natural als nanomaterials, després d'un curat a temperatura constant, després de la mòlta de la llum del pla, va produir el material més dens i brillant. i net. Al mateix temps, microlit nanomètric anti permeabilitat, resistència a l'abrasió, a prova de motlle, evita les falles típiques de la pedra artificial, té més valor pràctic.
Nano microlite s'utilitza àmpliament en vestits per a la llar, rètols, passamans d'escales, fonaments, la línia de paret, el banc de treball del laboratori hospitalari i diversos tipus d'arts i manualitats, etc., per aconseguir la protecció del medi ambient verd, excel·lents característiques de rendiment, popular a casa. mercat de materials de decoració, aquesta és una mena de la demanda de The Times, el desenvolupament de la ciència i la tecnologia!
Avui en dia, la protecció del medi ambient, el consum verd, la vida saludable ha estat reconeguda per cada cop més gent i la tecnologia micro SPAR nanomètrica en benefici de la humanitat, com a pionera en ciència i tecnologia de protecció del medi ambient, estalvi d'energia i tecnologia.

El nostre servei

1

Equip de disseny CAD professional per oferir servei OEM/ODM

2

Garantit, totes les sol·licituds es gestionaran en un termini de 24 hores

3

Equip de control de qualitat professional i responsable per assegurar que cada peça s'inspecciona estrictament abans d'embalar

4

Es disposa de mostra gratuïta

XINA NANO VIDRE CALACATA

XINA NANO GLASS Calacata (1)
XINA NANO GLASS Calacata (2)

Sspecificaciones

Propietat

unitat

Data de la prova

Gravetat específica

G / CM3

2.5

Força de compressió

Mpa

400

Força de Ruptura

Mpa

35

Força de xoc de Charp

KJ / M2

3.34

Duresa de Mohs

mohs

6.5

Absorció d’aigua

%

0.02

Reflexivitat de difusió

%

85

mida

MM

2800X1600MM

Espessor

MM

18/20 / 30MM

Avantatges d'Ally Nanoglass

1. Estructura compacta: la mida de partícula microcristal·lina molecular del super nanovidre arriba al nivell nanòmetre. L'estructura molecular de cristall fibros fa que sigui un material excel·lent per processar com ara el tall rodó, la perforació, la talla, el tall de 45 ° i altres processaments de disseny de vora segons les necessitats dels usuaris.
2. Fàcil de tallar: el tall es pot fer a l'obra mitjançant la màquina de tall de pont i la màquina de tall portàtil.
3. Duresa alta: la duresa Mohs de la superfície arriba al nivell 7.
4. Alta resistència a la compressió, alta resistència a la tracció. Sense blanqueig, sense deformacions i sense esquerdes, fins i tot si està exposat a la llum solar. La característica especial fa que sigui àmpliament utilitzat en la col·locació del sòl.
5. Coeficient d’expansió baix: la super nanoglass pot suportar el rang de temperatura des de -18 ° C fins a 1000 ° C sense cap influència sobre l’estructura, el color i la forma.
6. La resistència a la corrosió i la resistència als àcids i àlcalis, i el color no s’esvaeixen i la força es manté després d’un llarg període de temps.
7. Sense absorció d'aigua i brutícia. És fàcil i còmode de netejar.
8. No radioactiu, respectuós amb el medi ambient i reutilitzable.

Alaplicació

Nano Glass és perfecte per a:
El vidre cristal·litzat nano es pot utilitzar per a l'interior i l'exterior: revestiment de parets, taulells, taulells de lavabo, revestiment de columnes, taulells, escales, rajoles de terra, tapes de barres, motllures, decoracions de mobles, etc. Les característiques de les lloses de vidre cristal·litzat nano són les següents . Els taulells de vidre nanocristallitzat tenen una estructura uniforme, sense lleugeres línies d'esquerdes a la superfície

XINA NANO GLASS Calacata (3)

Contacta'ns